Jordi Moliné, nou regidor electe a el Creixell

A l'inici del Ple Ordinari de la Corporació, el Secretari Municipal va prendre jurament o promesa al sr.Moliné i va acreditar la condició de nou regidor

0
567
Wifi_Penedès_728x90

Aquest dijous 16 de març de 2017, ha prés possessió del seu càrrec el nou regidor electe del grup municipal d’ERC-AM de l’ajuntament de Creixell el sr. Jordi Moliné i Gorriz (a l’esquerra de la imatge al costat del Secretari Municipal). A l’inici del Ple Ordinari de la Corporació, el Secretari Municipal va prendre jurament o promesa al sr.Moliné i va acreditar la condició de nou regidor del sr.Moliné, que substitueix en el càrrec a la regidora Beatriz B. Trasserra. Aquesta regidora havia deixat l’acta municipal per motius laborals a primers d’any. El nou regidor ocupava el sisé lloc a la llista d’ERC de les passades eleccions municipals de 2015. Moliné va prometre el seu càrrec per “imperatiu legal” i va afegir que “per expressió democràtica de la voluntat ciutadana, anuncio que resto a disposició del Parlament, del President i del Govern de la Generalitat de Catalunya que varen sorgir escollits de les eleccions del 27 de setembre de 2015, per exercir l’autodeterminació del nostre poble i proclamar juntament amb totes les nostres institucions, l’Estat Català, Lliure i Sobirà”. A l’acabar l’acte de jurament o promesa el nou regidor es va incorporar al seu lloc i exercirà les funcions de portaveu del grup municipal d’ERC-AM.

Jordi Moliné té 47 anys, és auxiliar d’infermeria però actualment regenta un centre educatiu de reforç escolar i expressió artística. És també guitarrista i ha format part de les entitats AOC, CCOO i Metges Sense Fronteres entre d’altres.

FER UN COMENTARI