Les JERC de Sitges condemnen l’agressió a dos veïns en una plaça de Barcelona per dur llaços grocs i anar agafats de la mà

Les joventuts d'Esquerra reclamen una "República lliure de violència i discriminació per raons ideològiques o d'orientació sexual"

0
262

Les JERC (Joventuts d’Esquerra Republicana) de Sitges han condemnat aquest dilluns l’agressió que el cap de setmana van rebre dos veïns del municipi quan eren a la plaça Fort Pienc de la ciutat de Barcelona per dur llaços grocs i anar agafats de la mà, segons han denunciat ells mateixos als Mossos d’Esquadra. La formació republicana lamenta que dissabte a la nit els joves fossin insultats per un grup d’entre 8 i 10 persones que van cridar-los ‘maricones de mierda’ o ‘Puigdemont a prisión. Deberíais estar en Estremera con ellos’, tal com han relatat les víctimes, que tenen una relació sentimental. En un comunicat, les JERC de Sitges han ratificat el compromís “en la lluita contra la LGTBIfòbia”, reclamant una “República lliure de violència i discriminació per raons ideològiques o d’orientació sexual”. “No ens amaguem!”, conclouen.

FER UN COMENTARI