Jay Lemon torna a La Pobla

L’artista tarragoní actuarà aquest dissabte, a les 19.30 h al Casal Cultural, acompanyat per la seva banda al complet

0
236

El tarragoní Jay Lemon (Albert Burrut) actuarà al Casal Cultural de La Pobla de Mafumet aquest proper dissabte, 19 de maig, a les 19.30 hores. Ho farà acompanyat de la seva banda al complet, en un espectacle únic on la música d’autor per a tots els públics tornarà a envair tots els racons de l’escenari pobletà i farà vibrar el públic assistent.
Aquesta serà la segona visita de Jay Lemon a La Pobla, tota vegada que fa uns mesos ja hi va presentar “Shake Your Mind”, el seu disc de debut. Ara hi torna per oferir de nou la seva original proposta de pop-soul/rock en anglès, quan es troba a punt d’entrar a gravar el que serà el seu nou àlbum d’estudi.

Sincer i amb energia sobre l’escenari, Jaye Lemon ens farà vibrar a través d’un viatge pop-rock/soul que descobreix l’essència de cadascun dels seus temes, acompanyat per la seva banda al complet: David Cuenca, Ramón Castellví, Isaac Romagosa, Ruben Lorenzo, Xavi de la Salud, Albert Ferré i Maria Vidal.
El concert, que adquireix una rellevància especial ja que forma part del projecte crowdfunding que acaba tot just acaba d’estrenar, promet no deixar a ningú indiferent.

FER UN COMENTARI