Inversió de més de 800.000 en l’esport

Les obres se centraran en la millora del camp actual i en la creació d'un camp de futbol 7

0
281

Els ciutadans de Salou tindran un nou camp de futbol 7 a finals d’aquest any. El projecte, que s’ha aprovat aquest migdia, se centra en la millora de la zona esportiva municipal del camp de futbol al carrer Barenys i en l’ampliació i rentat de cara de l’actual camp de futbol. Les obres s’iniciaran després de l’estiu i, en total, la inversió supera els 800.000 euros.

El projecte estarà dividit en 6 fases d’actuació. La primera correspon a la creació del camp de futbol 7, que es destinarà principalment per a entrenaments i campionats de les categories infantils, amb un pressupost que supera els 220 mil euros i amb un termini d’execució de 2 mesos. La il·luminació d’aquest cap serà la segona fase que gaudeix d’un pressupost d’aproximadament 80 mil euros i un període d’execució també de 2 mesos.

El tercer lot, amb un pressupost de 22 mil euros i un termini d’execució d’1 mes, segueix amb el camp de futbol 7 i consistirà en el subministrament de material com porteries, banderins de córner, banquetes de jugadors, etc. Amb un pressupost de 63 mil euros i un període d’execució de 2 mesos, es durà a terme la quarta fase centrada en la millora de la imatge de l’accés principal i en la seguretat d’intrusió de la zona on es construirà el nou camp. La quinta fase, per 360 mil euros i una execució de 3 mesos, segueix amb les millores com la renovació dels vestidors, paviments de gres, revestiment de rajoles, etc.

L’última fase recollirà l’actuació de cobriment de les dues graderies existents al camp de futbol principal ja existent amb un pressupost de gairebé 60 mil euros i un termini d’execució de 2 mesos.

Pere Granados, alcalde de Salou, ha volgut comentar que tota la Junta de Govern Local estan molt satisfets amb aquesta inversió tant “important” que es realitzarà perquè “serà millora profunda de tots els serveis del municipi”. Per la seva banda, Daniel López, regidor d’Esports, ha assegurat que “és una reivindicació molt demanada per parts dels pares dels nens que juguen a Salou”.

FER UN COMENTARI