Intensa activitat de l’Orquestra Händel aquest mes de maig

El primer dels concerts tindrà lloc a l’Auditori Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, el diumenge 7 de maig

0
679
Juanita’s Vilanova 728×90

L’Orquestra Händel del Conservatori de Vila-seca, dirigida per Rafael Fabregat, presentarà el programa treballat durant el curs actual, en diferents concerts que tindran lloc aquest mes de maig.

El primer dels concerts tindrà lloc a l’Auditori Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, el diumenge 7 de maig. El dilluns 8 de maig tancaran un dels actes del Congrés Mundial de l’IRTA, que aplega professionals vinguts de tot el món al Centre de Convencions de PortAventura.

En el marc de la programació de primavera de l’Auditori Josep Carreras, el divendres 19 de maig l’orquestra oferirà un concert a Vila-seca i, per últim, actuarà al Teatre Fortuny, en el concert de l’Associació de Concerts de Reus, previst per al 20 de maig.

En aquests concerts es comptarà amb la participació de la violoncel·lista Mireia Vaquer, la qual ha estat la guanyadora del Concurs “El solista i l’orquestra”, una iniciativa del mateix Conservatori, adreçat a alumnes de més nivell del grau professional i que implica rotatòriament a una de les especialitats instrumentals que s’imparteix al centre.

El programa que interpretarà l’orquestra i la seva solista, Mireia Vaquer, comptarà amb obres de Mozart, Rossini, Txaikovski i Grieg.

FER UN COMENTARI