Instal·laran prop de 1.200 papereres de reciclatge a les instal·lacions dels Jocs

Aquest dimarts s'ha signat un conveni pel qual es mantindrà tota la logística un cop l'esdeveniment s'hagi acabat

0
262

Les instal·lacions de l’Anella Mediterrània de Campclar i la resta d’equipaments on se celebraran els Jocs comptaran a partir del proper 22 de juny amb papereres de plàstic i de cartró per tal que els assistents puguin reciclar els residus que generin. En total seran 860 recipients grocs i 420 de blaus que d’una banda serviran per recuperar materials però també per sensibilitzar sobre la importància del reciclatge.

Josep Fèlix Ballesteros ha afirmat que es té en compte que “hi ha països que participaran en els Jocs que no estan tan avançats en el malbaratament de recursos”. Aquesta mesura, que romandrà després de l’esdeveniment i que forma part d’un conveni entre Ecoembes, Sirusa i l’Agència Catalana de Residus, se suma al fet que tots els vehicles de transport seran elèctrics o híbrids. Les informacions estaran en els quatre idiomes oficials.

No hi ha previstos contenidors a la Part Alta

La celebració de l’esdeveniment comportarà l’arribada d’un gruix important de turistes al llarg dels mesos de juny i juliol. Tot i això, no hi ha prevista la instal·lació d’aquestes o altres papereres de reciclatge a la Part Alta, que des de fa anys tan sols disposa de tres punts de reciclatge dins del casc antic. “A la Part Alta hi ha més punts dels suficients, això ja està parlat amb les associacions de veïns i restauradors, que creuen que les papereres de reciclatge fan lletjos els paisatges i els carrers”, ha assegurat l’alcalde.

FER UN COMENTARI