Inicien les accions d’acondicionament d’entorns natural o urbans al Montsià

Formen part dels Plans d'Ocupació al Montsià 2018

0
297

Des de fa una setmana, a la comarca del Montsià, un grup de 5 professionals, realitzen tasques vinculades al manteniment d’entorns urbans, a la jardineria, a la desbrossa forestal i al manteniment d’edificis públics.

Els Plans d’Ocupació de Condicionament d’entorns naturals o urbans 2018 neixen d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Montsià i la Diputació de Tarragona i tindran una durada de 6 mesos prorrogable a uns altres 6 mesos.

El Pla tindrà una durada total de 12 mesos. Iniciat aquest mes de maig, finalitzarà a finals d’abril de 2019. Els municipis que gaudiran del pla en els primers sis mesos seran Sant Jaume d’Enveja, Alcanar i Sant Carles de la Ràpita, i els municipis que es beneficiaran del pla els segons sis mesos seran Santa Bàrbara, Freginals i La Galera. de tal manera que cada municipi gaudirà de les tasques dels treballadors del pla d’ocupació entre 7 i 8 setmanes.

Les primeres accions de l’equip han començat al municipi de Sant Jaume d’Enveja desbrossant i arranjant diversos espais i camins.

FER UN COMENTARI