Inauguració de l’exposició ‘De l’Aneto a Deltebre’ del pintor tarragoní Agustí López

L'acte ha tingut lloc a la galeria d'art Fefu Forés aquest divendres

0
730
Fotografia de l'inauguració de l'exposició "De l'Aneto a Deltebre"

La galeria d’art Fefu Forés ha inaugurat aquest divendres dia 17 de novembre l’exposició ‘De l’Aneto a Deltebre’, del pintor i escultor tarragoní Agustí López. En aquesta exposició l’autor mostra al públic una col·leció de pintures a l’oli de diversos emplaçaments de Tarragona ciutat, de la demarcació i de les comarques de Lleida, així com alguna de les seves talles com a escultor.

Durant el mes de l’exposició, que romandrà oberta al públic fins al 17 de desembre amb accés gratuït, Agustí López romandrà a Fefu Forés per pintar en directe un quadre a partir d’una instantània del fotògraf i comissari de la galeria, Josep Maria Cohí. Es tracta d’una imatge de la font del nen amb l’oca del Balcó del Mediterrani amb la Casa Rosell a fons, edifici modernista de la capital tarragonina. En finalitzar la pintura, l’autor la donarà a la galeria d’art per a la seva col·lecció.

L’autor

Agustí López Ruiz és un artista autodidacte i multidisciplinari que resideix a la Part Alta de Tarragona. La seva trajectòria artística s’inicia al Pla de Santa Maria quan era un nen i desenvolupa la seva obra a partir dels anys 70, tot participant en nombroses exposicions col·lectives i individuals arreu de Catalunya fins a l’actualitat.

Des que estableix la seva residència a Tarragona, l’any 2000, Agustí López es dedica exclusivament a la pintura i al món de l’art, tot exposant per primera vegada a la ciutat l’any 2001 a la sala de la Vaqueria.

La Galeria Fefu Forés

La galeria d’art Fefu Forés va obrir portes portes al públic el passat 20 d’agost amb l’exposició ‘Gegants, Ramsés II y Nefertari. El antes y el después’, del fotògraf Josep Maria Cohí, amb una gran acceptació per part del públic tarragoní.

Fefu Forés és una iniciativa de l’empresa tarragonina Grupo Rosell, que posa els baixos del número 20 del carrer Mediona a disposició d’artistes i creadors locals, ja siguin individuals o col·lectius, per tal que puguin donar a conèixer la seva obra al públic tarragoní i als visitants de la Part Alta.

La sala expositiva té més de 80 metres quadrats diàfans i és de fàcil accés des del mateix carrer Mediona. Segons Alina Dragomir, presidenta de la Galeria Fefu Forés, “aquesta iniciativa neix amb la voluntat de convertir-se en un espai on els artistes i creadors locals, i també de la resta de demarcació i internacional, trobin totes les facilitats per poder exposar la seva obra en una sala estratègicament ubicada al casc antic de la ciutat de Tarragona”

FER UN COMENTARI