Els grups municipals de l’oposició a Calafell reclamen canviar el ple extraordinari del matí a la tarda

Els grups municipals del Partit Demòcrata, la CUP, ERC i Ciutadans de Calafell han presentat una reclamació conjunta perquè l'alcalde modifiqui l'hora

0
212

Segons els grups municipals de l’oposició aquest ple s’ha convocat amb “nocturnitat i traïdoria”, tenint en compte que en la comissió extraordinària que es va celebrar dimarts passat no es va dir res. I, a més a més, tenint en compte que els dos punts que es tractaran són una modificació pressupostària de més de 400.000 € i la sol·licitud d’un crèdit de més de 4,7 milions d’euros.

Els grups municipals del PDeCAT, CUP, ERC i Ciutadans de Calafell han entrat una instància avui mateix sol·licitant a l’alcalde que canviï el ple extraordinari previst per divendres a les 10 h del matí a les 17 h de la tarda.

Des dels grups de l’oposició es recorda que en data 1 de juliol de 2015 es va aprovar que els plens se celebrarien a aquesta hora, a les 17 h.

També cal recordar que, l’alcalde va justificar aquest canvi en pro de la transparència i perquè els calafellencs i calafellenques hi puguin assistir i participar. És per aquest motiu que els grups municipals de l’oposició a l’Ajuntament de Calafell creuen que es farà el canvi d’hora de celebració del ple, ja que no hi ha cap motiu que justifiqui fer-lo a les 10 h.

FER UN COMENTARI