Gran suport dels comerços a les campanyes comercials a l’Arboç

Gairebé el 100% dels establiments comercials de la vila s’han adherit a la campanya que els corresponia segons la seva ubicació

0
483

Per quart any consecutiu, des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, s’han portat a terme dues campanyes comercials durant el mes de juny.

Per una banda L’Arboç ha participat com a municipi adherit, a la 7ª Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 32 poblacions beneficiaries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

I, per l’altra banda, paral·lelament, l’Ajuntament ha organitzat una segona campanya comercial que ha donat cobertura a la resta d’establiments comercials de venda al detall de la vila.

Gairebé el 100% dels establiments comercials de la vila s’han adherit a la campanya que els corresponia segons la seva ubicació. Hi ha participat 64 establiments en total, concretament 41 al barri antic i 23 de la resta del municipi.

La resposta del públic ha estat massiva i s’han repartit més de 9000 butlletes, 4000 al nucli antic i 5500 a la resta de comerços de la vila.

S’han realitzat 2 sortejos per repartir 17 premis en total, 11 pels participants en el nucli antic i 4 en la campanya de la resta de la vila, juntament amb 2 premis pels comerços que hagin segellat les dues butlletes del primer premi de cadascuna de les campanyes. El valor total dels premis ha ascendit a més de 3.000 euros.

Els sorteigs es van realitzar, en un programa en directe als estudis de Ràdio L’Arboç, el passat dimarts 4 de juliol, que va comptar amb la presència del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, el jutge de Pau de l’Arboç, Sr. Jaume Ventura, i el tècnic de Turisme Municipal, Sr. Sergi Sedó.

El nom dels guanyadors es pot consultar a la Casa de Cultura i, properament, en una data encara per confirmar, tots els agraciats podran recollir el seu premi en un acte organitzat a les dependències de la Casa de Cultura i que comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans.

FER UN COMENTARI