“Gimnàstica Trampolí”, l’esport desconegut de la comarca

Actualment hi ha onze nens que competiran a la tercera fase de la Copa Catalana

0
1384
FarmaciaBanyeres_728x90

Si hi ha un esport que sembla que no existeixi és la Gimnàstica Trampolí, el gran desconegut., però que des de fa tres olimpíades és esport olímpic. Actualment hi ha 30 gimnastes, onze de competició i divuit d’iniciació. La seva entrenadora Yolanda Molina porta 20 anys entrenant i és Tècnica Nacional en gimnasia artística i en gimnasia trampolí.

Normalment els gimnastes comencen als 4 anys i no hi ha una edat determinada per retirar-se.

Actualment estan competint a la Copa Catalana en la qual ja han passat dos fases i ara al mes d’abril es farà la tercera fase i on competiran onze gimnastes. Un cop acabi la Copa Catalana, sis gimnastes aniran al Campionat d’Espanya.

D’aquests gimnastes hi ha tres que estan al CAR de Sant Cugat (Centre d’Alt Rendiment) i un gimnasta intern que ja porta uns quants anys allà i que està competint de forma professional.

Els gimnastes entrenen tres dies a la setmana durant tres hores.

Inicialment la gimnàstica trampolí es comença com una mena de joc en la qual salten als llits elàstics, però mica en mica, van fent exercicis de més dificultat fins arribar a ser uns grans esportistes.

Yolanda Molina se sent molta satisfeta pels resultats que estan obtenint i fa una crida, per a que tothom vulgui, vagi a provar la gimnàstica trampolí.

Els nens i nenes que estan actualment competint són Desireé Valero, Alejandro Laprida, Nayra Viso, Marina Hernández, Meritxell Cosidó, Ariadna Pueyo, Sara Samper, Laia Vives, Esmerai Ramírez i Nerea del Río.

 

FER UN COMENTARI