Fundación Repsol dóna suport a tres projectes socials de voluntaris emprenedors

  Cada iniciativa ha rebut un xec valorat en 6.000 euros

  0
  604

  Fundación Repsol, a través del seu programa de voluntariatTransforma tu energía, ha lliurat 6.000 euros a tres iniciatives solidàries que han estat dissenyades per voluntaris Repsol en col·laboració amb entitats socials de la província de Tarragona.

  Fundación Repsol ha desenvolupata Tarragona el projecte Transforma tu energía, una innovadora activitat de voluntariat en la que los propis voluntaris dissenyen un projecte solidarique tingui un impacte social positiual entorno.

  En aquesta primera edició han participat 30 voluntaris de Repsol, empleats de la companyia energètica, que durantgairebé tres mesos han treballat conjuntamentamb entitats socials de la província en l’elaboració d’un projectede voluntariat que doni resposta a les necessitats detectades.

  Elssetprojectes presentats pelsequips de voluntaris s’enquadren en diferents àmbits, desde recolzament a persones grans, iniciatives per a col·lectius en risc d’exclusió social, protecció d’animals, o accions de conservació medi ambiental.

  Finalment, els voluntaris han tingut la oportunitat de defensar els seus projectes davant d’un jurat, que ha determinat que les tres millors iniciatives són:

  Energía en Acción (Fundació En Xarxa) un projectedirigit a conscienciar als joves en risc d’exclusió social sobre conductes de risc, a través de la creació dels seus propis curtmetratges.
  Epsilón – Social Lean (Creu Roja i URV Solidària) una accióper ajudar als refugiats de la província de Tarragona a desenvoluparel seu futur professional.
  4G – Gent Gran, Gran Gent (ONG Amics de la gent gran) recolzament a les persones grans que viuen soles.

  Aquests tres projectesrebran 6.000 euros cadascunper a la seva implementació.
  Fundación Repsol ha col·laborat en aquesta iniciativa amb la FundaciónHazloposible, que ha ajudat als voluntaris en el disseny i adaptaciódels seusprojectes.

  Amb aquesta activitates tracta de promoure un voluntariat innovador, que proporciona una major llibertat i flexibilitat d’horaris. Els propis voluntaris posen en pràctica la seva faceta emprenedora iescullen la temàtica i el col·lectiu amb el que volentreballar.

  Voluntariat Repsol
  Fundación Repsol gestiona diverses activitats per voluntaris Repsol, amb l’objectiu de que cada voluntari trobi una manera de col·laborar: integració de persones amb discapacitat, atenció a col·lectius vulnerables, activitats educatives, conservació de l’entorn natural, etc.

  Actualment es compta amb més de 3.400 voluntaris Repsol, que amb el seu temps contribueixen a crear una societat millor.

  FER UN COMENTARI