El fotoperiodista Jordi Borràs inaugurarà la nova edició de l’Experiència de Periodista

Les conferències es duran a terme a les 19.00 hores a l’Antiga Audiència de Tarragona i l'entrada serà lliure

0
410
La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col•legi de Periodistes, Sara Sans, i el responsable de Comunicació i de Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, oficialitzant la reedició de les jornades.

Els periodistes Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró i Joan M. Pou participaran en la desena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació,amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

El fotoperiodista Jordi Borràsinaugurarà el cicle dilluns19 de febrer; dilluns 26 de febrer,serà el torn de la cap de comunicació dels Mossos d’Esquadra ,Patrícia Plaja; el 12 de març, hi participarà Jordi Baró, corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les; i el punt i final del cicle el posarà, el 13 de març, Joan M. Pou, periodista conegut per la retransmissió dels partits del Barça a RAC1, a més de presentar altres programes de ràdio i televisió.

L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast delpúblicla seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

Aquest cicle es du a terme ininterrompudament des de l’any 2009, i ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, XeviXirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López i Ernesto Ekaizer.

Les conferències es duran a terme a les 19.00 hores a l’Antiga Audiència de Tarragona (Pl. del Pallol, 1-3). L’entrada és lliure.

Reedició del conveni entre el Col·legi i Repsol

L’activitat s’emmarca en l’acord de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, així com d’altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins.

En aquest sentit, l’acord, iniciat l’any 2013, estableix el patrocini per part de Repsol de la desena edició del’Experiència de Periodista, que inclou la inserció de baners publicitaris a diversos mitjans i l’edició de material gràfic de les conferències; el patrocini d’una jornada de caràcter formatiu sobre temes tècnics; una ajut destinat a facilitar les sessions de formació i desenvolupament que ofereix el Col·legi i l’organització d’una visita submarina per a periodistes als biòtops de la costa de Tarragona.

La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Sara Sans, i el responsable de Comunicació i de Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han oficialitzat avui la reedició, per cinquè any consecutiu, d’aquest compromís de col·laboració.

FER UN COMENTARI