La força del Fòrum manté la capital gastronòmica a Girona

Joan Roca, el xef del tercer millor restaurant del món, ha fet una demostració de cuina amb plantes i espècies de la demarcació

0
385
El xef Joan Roca
DiverNadal Cunit 2018 728×90

El xef de El Celler de Can Roca, Joan Roca, ha destacat la “bona feina” que fa el Fòrum per mantenir la “capitalitat gastronòmica” de Girona. “La realitat és que està plenament consolidat i això és un gran símptoma pels professionals que estem en aquest sector”, assenyala. El cuiner gironí ha estat el gran atractiu de la primera jornada del certamen que estarà obert fins el proper dimarts. Roca ha fet una demostració de cuina a partir d’arrels, plantes, brots, flors i espècies de la demarcació. “Volem posar en valor tot allò que el territori dona de sí, com quan anàvem a buscar-ho al bosc. Ara ho volem recuperar”, ha destacat. Just abans de la demostració, Roca ha participat en un diàleg conduït pel periodista Ricard Ustrell i que ha servit d’homenatge al gastrònom i músic mort fa un any, Pere Tàpies.

FER UN COMENTARI