El barri de la Mariola podrà dir la seva en els Pressupostos Participatius

La pròxima reunió de Consells de Zona corresponents a la fase informativa del procés de Pressupostos Participatius es farà el dijous 4 de maig a la Bordeta

0
597
Barri de la Mariola, imatge d'arxiu

Les entitats d’aquesta zona de la ciutat participen aquesta tarda en la sessió informativa per conèixer el funcionament del procés participatiu, que permet la ciutadania decidir sobre obres i inversions a executar a la ciutat per un milió d’euros del pressupost municipal.

El procés de Pressupostos Participatius arriba a la Mariola per consultar als veïns i les veïnes d’aquest barri sobre obres i inversions a la ciutat per un milió d’euros del pressupost municipal. El tinent d’alcalde i regidor de la Mariola, Xavier Rodamilans; el tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, i la regidora delegada de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, participaran en la sessió informativa d’aquesta tarda per explicar a les entitats i els veïns assistents el funcionament del procés.

En aquestes reunions informatives, es donen detalls sobre com participar-hi, els terminis, com s’ha de fer la redacció dels projectes, qui i com es podrà votar, els mecanismes d’informació que s’han posat a disposició de la ciutadania, etc.

La pròxima reunió de Consells de Zona corresponents a la fase informativa del procés de Pressupostos Participatius es farà el dijous 4 de maig a la Bordeta.

FER UN COMENTARI