Finalitzen les millores dels rentapeus de la platja de Llevant a Salou

Actualment se n’estan instal·lant a la platja Capellans i d’altres a la platja de Ponent

0
660
Wifi_Penedès_728x90

Les millores dels grups de dutxes i la incorporació de nous rentapeus a les platges de Salou avança a bon ritme. Actualment han finalitzat els treballs d’adequació al llarg de la platja de Llevant, on s’hi ha instal·lat tres tipus de rentapeus diferents, per tal de donar sortida a totes les necessitats plantejades. Així doncs, s’han instal·lat rentapeus independents, rentapeus integrats en la totalitat de les dutxes, i rentapeus integrats en una de les dutxes, depenent de les necessitats que s’hi han detectat prèviament.

La regidora de Platges, Júlia Gómez, ha explicat que “amb aquestes millores volem oferir un millor servei als banyistes i vianants del passeig alhora que millorem la qualitat de les nostres platges, ja que son un dels grans atractius turístics que tenim en el nostre municipi”.

Destacar que actualment s’està treballant en la platja de Ponent i en platja Capellans, on s’hi instal·laran nous rentapeus, millorant així els serveis que s’ofereixen a les platges. El cost final de les millores dels grups de dutxes amb els nous rentapeus ha estat de 42.093,17 euros.

FER UN COMENTARI