Fernández: “La recuperació de l’estabilitat és la garantia per reactivar l’economia”

El cap de llista del PP per Tarragona defensa la importància de “Hard Rock, Logis Penedès i la indústria per tal que la província deixi de liderar Catalunya en atur”

0
346
Fotografia d'Alejandro Fernández durant una roda de premsa
Wifi_Penedès_728x90

El cap de llista del PP per la província de Tarragona de cara a les eleccions del 21 de desembre, Alejandro Fernández, ha afirmat que “recuperar l’estabilitat i la confiança són l’única garantia per reactivar l’economia catalana, en una conjuntura complicada després de la DUI que ha portat a 113 empreses a marxar de la província i unes dades d’atur preocupants”. En aquest sentit, el candidat tarragoní ha assenyalat que “per fer això ha d’haver-hi un govern estable que compleixi la llei i garantir que  hi hagi les condicions idònies pel creixement econòmic”.

Alejandro Fernández ha destacat que “l’economia és un eix fonamental del nostre programa, en el que hem inclòs incentius per garantir la tornada d’empreses, com la supressió de l’impost de grans superfícies o la simplificació dels tràmits administratius, entre altres”. Així mateix, el cap de llista popular ha explicat que “volem implantar mesures de reducció paulatina d’impostos, com la reducció en el tram autonòmic de l’IRPF en les rendes baixes i mitjanes, la bonificació de 99% en l’Impost de Donacions entre pares i fills o la reducció de la taxa de transmissions patrimonials de l’11% al 6%”. “Tot això, amb l’objectiu d’incentivar el consum i donar embranzida a l’economia”, ha dit.

 El candidat del PP per Tarragona ha assenyalat que “a nivell tarragoní, el nostre programa inclou com a projectes destacats per a la provincia el Logis Penedès, Hard Rock i la industria”. Alejandro Fernández ha comentat que “aquests projectes són importants perquè Tarragona deixi de ser la provincia amb més atur de Catalunya i el Partit Popular és l’única garantía de que tiraran endavant perquè no pactarem amb aquells que els criminalitzen, com la CUP i una part de Podem”.

FER UN COMENTARI