Fèlix Larrosa participa en l’estrena de la mostra “Mira’t en l’arxipèlag”

L'exposició, que es podrà veure fins al 15 de març, fa una recorregut per la darrera obra de l'artista en pintura, ceràmica i gravat

0
276

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha assistit aquesta tarda a la inauguració de l’exposició “Mira’t en l’arxipèlag”, que acull la Fundació Vall Palou a la seva seu fins al pròxim 15 de març. Es tracta d’una mostra que fa un recorregut per les darreres creacions en pintura, ceràmica i gravat de l’artista lleidatana Teresa Vall-Palou i intentar buscar diferents lectures en la seva creació, anant més enllà del que suggereix la percepció. Està comissionada per Fina Duran, amb textos a càrrec de la poetessa Àngels Moreno i de Jaume Pont, que ha fet el llibre de l’artista “Fata Regina”.

L’alcalde, que ha estat acompanyat per la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha destacat la “personalitat extraordinària” i la vàlua per a la ciutat com a creadora artística de Teresa Vall-Palou, a qui ha volgut “retre un homenatge personal com a amic i com a alcalde”.

Després de la presentació, s’ha dut a terme una una visita guiada per l’exposició. L’acte també ha comptat amb la participació de la regidora del grup de CiU Carme Culleré.

FER UN COMENTARI