Fèlix Larrosa felicita la Federació d’Hostaleria de Lleida pels seus 40 anys

L’acte commemoratiu ha estat presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, i ha aplegat el representants del sector, que han pogut assistir a una masterclass amb l’economista i catedràtic de la Universitat de Columbia, Xavier Sala i Martín, sobre els reptes i el futur de l’hostaleria a Lleida

0
309

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha felicitat la Federació d’Hostaleria de Lleida pel seu 40è aniversari en l’acte commemoratiu organitzat per l’entitat, amb la presència dels representants i empresaris del sector al territori. Larrosa ha destacat l’impuls que ha suposat per a Lleida i el seu territori el treball fet des de la Federació i la seva implicació per al desenvolupament integral i sostenible del sector. L’alcalde, acompanyat del tinent d’alcalde Rafael Peris, ha remarcat les potencialitats del territori i els reptes que es presenten per endavant i que s’han d’assolir per esdevenir una destinació d’excel·lència.

L’acte commemoratiu ha estat presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, i també ha comptat amb la presència de la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera. A més del president de la Federació, Josep Castellarnau, i de la president de l’Assoc. de Càmpings de Lleida, Marta Cortina, acompanyats del secretari general de l’entitat, Ramon Solsona, també ha intervingut en els parlaments l’alcalde de Bellvís, Joan Talarn.

El 40è aniversari ha inclòs, entre altres, una jornada de màrqueting i networking hostaler i una masterclass de luxe amb el carismàtic economista i catedràtic de la University of Columbia, Xavier Sala i Martín, sobre el futur de l’hostaleria a Lleida i els seus reptes principals.

Durant l’acte s’ha lliurat diversos guardons commemoratius. S’han distingit els 3 expresidents de la Federació d’Hostaleria de Lleida: Jaume Marimon (Hostal Jaumet – Torà), Juan Antonio Serrano (Hotel Riu Nere – Vielha) i Jose Maria Rubio (Teresa Carles Horatio – Lleida) i expresident de la Patronal FEHR (Federación Española de Hosteleria y Restauración). S’han reconegut els 3 expresidents de l’Associació de Càmpings de Lleida: Josep Isern (càmping Bungalow Park la Cerdanya Prullans), Tomàs Sentenach (Càmping Sol i Neu – Espot) i Josep Maria Mercadé (Càmping Vall d’Àger – Àger). A més d’aquestes insígnies, s’han donat plaques de reconeixement als patrocinadors Grup Rull, Ilerda Serveis, Torrelsa Cafés i Vichy Catalan.

FER UN COMENTARI