Falsterbo omplirà de Folk els 4 Gats

El grup català actuarà al restaurant el 20 de juliol oferint els seus millors èxits assolits al llarg de 50 anys de trajectòria, liderats pel reputat metge Eduard Estivill

0
460

Coincidint amb el 120è aniversari del restaurant Els 4 Gats, el grup de folk català Falsterbo, també celebra el seu aniversari, en aquest cas mig segle des de que l’Eduard Estivill i el seu amic Joan Boix, van traduir les primeres cançons de folk dels grans èxits dels Estats Units.

El concert tindrà lloc el proper dijous 20 de juliol a les 18:30h al menjador principal del restaurant, que es convertirà en una gran sala de música i ball omplerta pels ritmes folklores del trio català format per l’Eduard Estivill, la Montse Domènech i l’Isidor Marí que van començar la nova etapa del grup al 1999.

Amb aquest concert, els 4 Gats continuen amb els actes del seu aniversari i en aquesta ocasió aposten per la música com a formula d’èxit, i més concretament el folk, un gènere molt arrelat a la cultura catalana des de els anys 60.
Les entrades es podran adquirir al propi restaurant durant els dies anteriors o el mateix dia a un preu de 6 euros.

Falsterbo, impulsors del folk a Catalunya
Falsterbo va ser un dels impulsors del gènere a Catalunya, començant la seva trajectòria fa cinquanta anys amb traduccions de cançons de folk de renom produïdes per grans musics americans. En aquella època van crear hits tan reconeguts com: `Kumbayà´ o ´Mou senyor, mou la meva ànima´ i fins l’actualitat no han deixat mai de composar i fer concerts per diferents ciutats. Els components han anat canviant al llarg dels anys, però l’esperit del grup segueix viu com el primer dia, mostra d’això es l’últim disc que han publicat: “salta un ocell i cor de crom”.

L’únic membre en actiu des de la fundació del grup i líder de la banda, es el reputat doctor Eduard Estivill, especialista en trastorns del son, que d’aquesta manera mostrarà una faceta més desconeguda de la seva vida, encara que l’ha dedicat gran part de la seva vida.

FER UN COMENTARI