Exitosa Plantada Popular al riu Francolí de Tarragona

  Els centenars de participants han plantat 1.250 plantes

  0
  1544
  MOTOR 23 – Norton Benelli – 728×90

  Més de 700 persones han participat aquest matí en la 6a Plantada Popular al riu Francolí, organitzada conjuntament per Fundación Repsol i Associació Aurora. Els objectius de la Plantada, més enllà de la millora de l’estat ecològic del riu, engloben la integració social i laboral de persones en risc d’exclusió social. Aquest any s’han plantat 1.250 plantes, de 6 espècies diferents d’arbustos.

  La sisena edició d’aquesta activitat organitzada, un any més, per Fundación Repsol i l’Associació Aurora, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, ha reunit aquest matí més de 700 voluntaris al riu Francolí de Tarragona.

  Localtic_2018_728x90

  La Plantada d’aquest any s’ha celebrat al marge dret del riu (al costat del pont de Santa Tecla), apropant-se així, als barris de ponent de la ciutat. En aquesta edició, s’ha comptat amb la col·laboració de la Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona. Per facilitar l’accés dels participants a la zona, s’ha instal·lat una passarel·la de vianants per poder creuar el riu.

  En aquesta edició, a més de plantar al marge dret del riu, també s’ha reforçat el terreny on es van dur a terme les plantacions l’any passat. Els centenars de participants han plantat 1.250 plantes, de 6 espècies diferents d’arbustos.

  Els objectius d’aquesta iniciativa són integrar socialment i laboralment persones en risc d’exclusió social, així com millorar l’estat ecològic del riu Francolí al seu pas pel municipi de Tarragona i fomentar el voluntariat ambiental a la ciutat.

  Els organitzadors

  Fundación Repsol manté un compromís amb la millora de qualitat de vida de les persones, tot actuant per aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural. Per això desenvolupa accions i projectes que impulsen l’energia de les persones, l’energia social.

  L’Associació Aurora és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració social i laboral de persones afectades per malalties mentals, així com el suport i l’atenció dels seus familiars. Entre les diferents activitats que desenvolupa Aurora, destaca l’execució de projectes de recuperació d’espais fluvials.

  FER UN COMENTARI