Èxit del nou format de desfilades de Tot Nuvis

Isaac Sanromà ha destacat també que «aquest nou format ha permès un intercanvi més directe d'impressions entre assistents i responsables de les marques»

0
495

La fira Tot Nuvis tancarà portes avui a les nou del vespre després d’un cap de setmana d’activitat intensa. En aquesta 25a edició de la fira dels nuvis i celebracions s’ha fet una aposta per un canvi a les desfilades, les quals han passat de dues a set sessions. El format, més reduït pel que fa a aforament ha permès als assistents veure més de prop els últims models i tendències en moda nupcial. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat també que «aquest nou format ha permès un intercanvi més directe d’impressions entre assistents i responsables de les marques». Així doncs, l’èxit de les desfilades permet garantir la continuïtat d’aquest nou model de desfilades de cara a pròximes edicions.

Tot Nuvis reuneix cada any un centenar d’expositors de tots els sectors relacionats amb l’organització d’un casament o celebració: restauració, fotògrafs, joieria, floristeria, música, etc. La fira va generar en la darrera edició un impacte econòmic de prop de 700.000 euros, segons l’estudi encomanat per firaReus a Gabinet CERES i que es va basar en una enquesta en la qual van participar el 60% dels expositors de la fira.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, assegura que «Tot Nuvis és una fira de referència, que en els seus 25 anys d’història ha sabut adaptar-se a les noves tendències i necessitats tant dels expositors com de les parelles que volen casar-se».

Tot Nuvis és l’última de les fires pròpies d’aquest any durant el qual es celebren els 75 anys de firaReus, un any rècord pel que fa a activitat firal i de reunions.

FER UN COMENTARI