Èxit de la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys a La Bisbal del Penedès

Més d’un miler de persones van participar en la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys que va tenir lloc aquest passat diumenge 4 de març al Celler de La Bisbal del Penedès

0
447

Aquesta diada, organitzada per una de les cooperatives més grans i sòlides del territori, va consistir en un esmorzar-degustació on es va donar a tastar la collita d’enguany.

 

Aquest any, i en el marc del Centenari, es van organitzar diverses activitats paral·leles: actuacions de grups locals i d’una banda de Dixie, paradetes d’artesans, entre d’altres.

 

A l’acte hi van participar el Sr. Lluís Urgell, president de Cellers Domenys; el Sr. Joaquim Nin, Secretari de Presidència de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Martí Carnicer, Diputat vendrellenc de la Diputació de Tarragona i President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; el Sr. Àngel Xifré, Director dels Serveis d’Agricultura a Tarragona; i el Sr. Ramon Sarroca, President de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, entre altres personalitats.

FER UN COMENTARI