Èxit de participació en la 38a peonada popular de Santa Tecla

  Més de 1.200 participants van sortir des de Vidal i Barraquer amb dues curses

  0
  491
  Imatge de la Peonada popular de Santa Tecla

  La Peonada Popular ha celebrat la seva 38a edició aquest any, una de les propostes esportives més clàssiques i emblemàtiques de les festes de Santa Tecla.

  La principal novetat d’enguany ha estat que la Peonada s’ha celebrat conjuntament amb les Supercurses. La jornada s’ha iniciat amb la sortida a les 9.30 hores des de Vidal i Barraquer (a l’alçada edifici Tabacalera) de dues curses, la Peonada i el circuit de 3km pels pares i mares que corrien amb el cotxet o els participants que corrien amb cadira de rodes. A continuació ha estat el moment de les Supercurses, on els infants de entre 3 i 14 anys i molts pares i mares han completat els tres recorreguts de 500, 900 i 1.200 metres dividits segons les franges d’edat. I la festa ha finalitzat amb la Superfesta protagonitzada pel Club Súper 3 i un ball de Zumba Familiar. La jornada també ha comptat amb la presència de Tarracvs.

  Imatge de les activitats dins del marc de la Peonada popular de Santa Tecla
  Imatge de les activitats dins del marc de la Peonada popular de Santa Tecla

  La Consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha donat el tret de sortida a les 4 curses on més de 1.200 corredors i corredores de totes les edats han participat en una o més curses. També hem comptat amb la presència del Delegat Territorial d’Esports a Tarragona, Joan Plana. La consellera d’esports ha volgut destacar “que la Peonada és una de les activitats que millor representa l’esport familiar, una de les línies estratègiques del Patronat Municipal d’Esports i de la Conselleria. L’esport no té edat, i la Peonada es una bona ocasió per a que tota la família corri pels carrers de Tarragona. No podem deixar d’agrair i felicitar totes les persones voluntàries i col·laboradores que han fet possible que tothom hagi gaudit fent esport”.

  FER UN COMENTARI