Bona acollida de la vuitena edició de “El Solidari” a Vilanova i la Geltrú

Alts càrrecs de l'esport català es van donar cita a la capital del Garraf amb l'objectiu de recolzar a una ONG que s'encarrega de desenvolupar projectes al voltant de l'esport per a nens i nenes a l'Àfrica

0
569

Aquest darrer cap de setmana, Vilanova i la Geltrú ha sigut la seu del 8è Torneig de Petanca “El Solidari”. L’edició celebrada a la capital del Garraf congregava a alts càrrecs i personalitats destacades en el món de l’esport català, com són el Primer Secretari General de l’Esport a Catalunya, el Sr. Gerard Figueras, o el president de la Fundació Esport Solidari Internacional, el Sr. Josep Maldonado.

El torneig, que es va disputar en el marc de les instal·lacions de la Daurada Beach Club, va acollir a un gran nombre de persones, amb una forta presència d’infants, que varen gaudir de diferents activitats com  tallers, inflables, jocs d’animació, actuacions musicals, una cursa infantil amb premis per a tothom, i una “Tombola” solidària per als adults.

Les activitats, desenvolupades entre les nou del matí i les tres del migdia de dissabte, tenien l’objectiu de destinar la recaptació econòmica a la Fundació Esport Solidari Internacional, l’ONG que s’encarrega de desenvolupar projectes al voltant de l’esport per a infants a l’Àfrica. L’activitat més destacada  de la jornada arribava als voltants de la una del migdia, quan es realitzava una tirada de petanca solidària.

La regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilanova, Blanca Albà, destacava que, “és una oportunitat per gaudir d’una jornada lúdica i esportiva al voltant de la petanca, i alhora col·laborar amb aquelles entitats que treballen els valors de l’esport amb infants desafavorits d’arreu del món”.

FER UN COMENTARI