Exhaurides les entrades d’Antonio Orozco al Teatre Fortuny

0
267

Les entrades per als dos concerts que Antonio Orozco oferirà al Teatre Fortuny de Reus estan exhaurides. Aquest serà l’inici de la segona temporada de la gira «Único», una gira que començarà a la ciutat amb dos concerts els dies 28 i 29 de setembre i que passarà per Castelló, Màlaga o Saragossa, entre altres indrets.

La temporada de programació al Teatre Fortuny comença aquesta mateixa setmana amb una altra de les grans propostes del cicle, en aquesta ocasió de la mà d’El Tricicle. La companyia catalana presenta «Hits», un espectacle que es defineix com «el millor, del millor, del millor Tricicle» i que està programat divendres dia 21 de setembre, a les 21:00 h, i dissabte dia 22 de setembre, en doble sessió tarda i nit, a les 18:30 h i a les 21:00 h.

El Tricicle ha unit en un mateix espectacle cent minuts de gags que hom té a la memòria. Per un costat presenta 12 esquetxos d’espectacles anteriors i a més hi afegeix un ampli resum, compost de gags molt curts, que tanca l’espectacle. Serà una nova oportunitat per veure dalt de l’escenari Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans.

Els Amics de les Arts
El mes d’octubre començarà amb una altra de les apostes fortes de la programació del Teatre Fortuny, el concert d’Els Amics de les Arts, que presentaran a la capital del Baix Camp «Un estrany poder». El concert serà el dijous dia 4 d’octubre, a les 21:00 h, i les entrades es poden adquirir a la web del teatre: www.teatrefortuny.cat

Amb aquest disc, Els Amics de les Arts tornen al teatre Fortuny per presentar 12 cançons marca de la casa, carregades d’energia i dotades d’un so espectacular. Aquest concert forma part de la programació que commemora reus Ciutat de la Música 2018 i també es pot escollir en el marc del programa «Apropa Cultura, una porta a la inclusió».

«Faust»
Finalment, cal remarcar també en aquest inici de temporada que també es farà el primer muntatge del cicle «Grans Mestres», dirigit per Francesc Cerro-Ferran. En aquesta ocasió s’ha preparat «Faust», de Goethe, a càrrec d’Andrés Herrera, Belén Fabra i Ernest Villegas.

Els tres actors presentaran els textos de la tragèdia de Goethe i oferiran un viatge pels racons més amagats de l’ànima, on plaer i dolor conviuen en un equilibri inestable, i fan que l’home busqui respostes i preguntes sobre la vida mateixa. La representació es farà el dimarts 2 d’octubre, a les 21:00 h.

FER UN COMENTARI