Es renova el parc de salut del passeig de Rafel Campalans

Aquests elements i la seva instal·lació han tingut un cost de 5.689,42 euros

0
611

La Regidoria de Via Pública i Manteniment ha dut a terme recentment actuacions de millora del parc de salut i la zona infantil del passeig de Rafel Campalans. De fet, el parc de salut s’ha renovat totalment amb la substitució de tots els elements biosaludables, incorporant un lot de set nous elements de diferents modalitats com ara surf, balança, patins o esquí de fons. Aquesta renovació ha tingut un cost de 4.961 €. Els elements que s’han canviat s’utilitzaran en un nou parc de salut que es projectarà al carrer del Galceran.

L’altra actuació realitzada ha estat a la zona infantil. S’ha instal·lat un nou lot de jocs format per un d’escala i un circuit. Aquests elements i la seva instal·lació han tingut un cost de 5.689,42 euros.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, ha explicat que la bona ubicació d’aquestes zones, molt properes a la platja i al mar, fa que comptin amb molts usuaris i que calgui reforçar-les per donar un bon servei de salut i d’oci. A més, en aquesta part del passeig Rafel Campalans, entre el parc de salut i la zona infantil, es troba el parc d’esports urbans que es va posar en marxar l’any passat i que també compta amb molt de públic, especialment jove.

FER UN COMENTARI