Es presenten els actes de la Setmana Santa al Vendrell

En la presentació dels actes, es va posar de relleu que, a part del vessant religiós, els actes de Setmana Santa també són un atractiu turístic

0
389
Juanita’s Vilanova 728×90

Comencen els actes de la Setmana Santa al Vendrell, entre els quals destaquen la benedicció de rams, la processó de l’Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Señora del Consuelo i la processó del Silenci.

 

La gran benedicció de rams tindrà lloc el diumenge 9 d’abril (Diumenge de Rams), a les 12 h, a la plaça de Francesc Macià, i, tot seguit, es farà la Missa a l’església. El mateix diumenge, a les 16:30 h, des de l’església, s’iniciarà la processó de l’Hermandad amb la participació d’unes 300 persones i dues bandes de música, i que finalitzarà al mateix lloc al voltant de les 21:30 h. La processó del Silenci es farà el divendres 14 d’abril (Divendres Sant) i començarà a les 22 h. En acabar, a l’església, el Cor Orfeó Parroquial cantarà el Miserere.

 

En la presentació dels actes, es va posar de relleu que, a part del vessant religiós, els actes de Setmana Santa també són un atractiu turístic, ja que moltes persones que ens visiten durant aquests dies aprofiten l’estada per veure aquestes manifestacions culturals del nostre municipi.

FER UN COMENTARI