Es presenta la 3a edició de la Setmana de la Moda a Girona

La novetat principal de la tercera edició de l'esdeveniment serà la celebració d'una jornada empresarial centrada en la moda sostenible i ètica

0
415
DiverNadal Cunit 2018 728×90

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la diputada de Programes Europeus de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas, i la presidenta de l’Associació Gironina per a la Promoció de la Moda (Agimod), Sílvia Castelló, van presentar aquest dijous al matí la 3a edició de la Setmana de la Moda – GIMODA, que tindrà lloc del 9 al 12 de juny i que està organitzada per l’Ajuntament de Girona i Agimod, amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

“El que presentem avui no és un divertimento, sinó que és un acte potent que té la finalitat de treballar per a la dinamització econòmica del nostre territori. El sector tèxtil ja no és un sector emergent a Catalunya, sinó que s’hi està consolidant de nou. Per això, és un sector que té capacitat de crear llocs de treball, i llocs de treball amb valor afegit, i per aquest motiu des de l’Ajuntament ens hi involucrem de forma intensa”, va subratllar l’alcaldessa, que va afegir que la Setmana de la Moda és “una plataforma espectacular perquè el nostre talent tingui l’oportunitat d’explicar-se”. En aquesta mateixa línia es va pronunciar M. Àngels Planas, que va destacar que “des de la Diputació i les altres institucions i entitats col·laboradores amb aquest esdeveniment compartim l’objectiu de consolidar aquesta plataforma que impulsa el sector tèxtil gironí”.

Una de les principals novetats de l’edició d’enguany serà la celebració d’una jornada dedicada al món de l’empresa, que es faria el dilluns 12 de juny al Centre Cultural La Mercè. La finalitat d’aquest espai serà reflexionar al voltant de l’eix vertebrador de la tercera edició de la Setmana: la moda sostenible i ètica. En aquest sentit, malgrat que el programa es detallarà més endavant ,es convidaran ponents reconeguts en aquest àmbit per exposar les seves experiències, tal com ha explicat Sílvia Castelló, qui ha remarcat que “la moda sostenible és una necessitat i una oportunitat” i que aquesta nova jornada serà “un gran impuls” per aquesta tercera edició.

La inauguració de la tercera edició de GIMODA es farà el divendres 9 de juny. De nou, el Teatre Municipal serà l’espai principal de les activitats de la Setmana de la Moda, entre les quals destaquen les desfilades que es portaran a terme dissabte i diumenge.

FER UN COMENTARI