Es modifica l’horari de la recollida del cartró comercial de Torredembarra

0
198

La Regidoria de Sostenibilitat ha informat de la modificació de l’horari de la recollida del cartró comercial que queda establert, ja des d’aquesta setmana, en horari nocturn, a partir de les 22 h, excepte a la zona del polígon Roques Planes que continua els dijous a partir de les 10 h.

Així, els dies i hores de recollida queden establers de la següent manera: a la zona del nucli antic (carrer d’Antoni Roig, carrer de la Sort, plaça de la Font, plaça de la Vila, carrer de Joan Güell, carrer Ample, carrer Major, carrer de la Carnisseria, carrer d’Eduard Benot, etc.) es recull el cartró de dilluns a divendres i a la resta del municipi, dilluns, dimecres i divendres. El servei de recollida s’inicia a partir de les 22 h. Els comerços han de treure el cartró abans de les 22 h. (al polígon abans de les 10 h.).

Amb aquest canvi, es pretén millorar tant la imatge dels carrers, evitant que en horari comercial hi hagi acumulació de cartró, com evitar interrompre durant els horaris comercials dels establiments.

Aquest servei de recollida del cartró comercial respon a una col·laboració entre l’establiment i l’Ajuntament, que es formalitza amb un conveni que dona dret a una bonificació en la taxa d’escombraries. Un cop signat, l’establiment pot procedir a dipositar el cartró (sempre plegat) davant de l’establiment generador del mateix. Si no es compleix aquesta condició del conveni, el cartró no serà recollit. Si voleu més informació d’aquest servei, podeu posar-vos en contacte amb la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament (977 64 00 25 ext. 467) o al correu electrònic residus@torredembarra.cat

FER UN COMENTARI