Es lliuren els guardons del XXIIè Premi de Fotografia de la Terra Alta

El certamen és l'activitat cultural més veterana que impulsa el Consell Comarcal de la Terra Alta

0
490
TeletiendaOutlet_728x90

Ahir divendres 24 de març, va tenir lloc al Palau del Castellà de Gandesa, edifici noble del s. XIV, l’acte de lliurament dels guardons del XXIIè Premi de Fotografia de la Terra Alta, organitzat pel Consell Comarcal. Durant l’acte es va inaugurar l’exposició de les sis obres guardonades, totes en blanc i negre, i les catorze obres seleccionades pel jurat.

El certamen és l’activitat cultural més veterana que impulsa el Consell Comarcal i al llarg del temps s’ha consolidat com una cita esperada per fotògrafs d’arreu de Catalunya que d’any en any presenten les seues obres a concurs.

L’acte va estar presidit pel president del Consell Comarcal de la Terra Alta i alcalde de Gandesa, Carles Luz, qui va agraïr als participants la fidelitat que demostren al certamen. Després de l’entrega dels premis, es va inaugurar la mostra i es va brindar amb una copa de garnatxa blanca de la Terra Alta.

El jurat del XXIIè Premi de Fotografia de la Terra Alta es va reunir el dissabte 25 de febrer, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, i va emetre el veredicte.

FER UN COMENTARI