Es fan oficials les propostes escollides en el marc dels pressupostos participatius

  Un total de 1.613 persones han participat d'aquest procès participatiu que ha estat valorat com un èxit per part dels organitzadors

  0
  2001
  Karting Comarruga 728×90

  Aquesta tarda l’Alcalde de Tortosa, Ferran Bel, juntament amb el regidor d’Hisenda, Marià Martínez han presentat en roda de premsa les propostes dels pressupostos participatius que han estat escollides. La partida econòmica prevista, com ja es va fer constar, és d’un total de 150.000 euros, 130.000 dels quals aniran destinats per als projectes a la ciutat, 10.000 a la pedania dels Reguers i 10.000 més a Vinallop.

  Tant l’Alcalde com el regidor d’Hisenda s’han mostrat molt satisfets per la participació registrada: en total, han votat 1.613 persones, el que representa un 5’7% del total de la població. Ferran Bel ha volgut mostrar el seu agraïment a totes les persones que ho han fet possible, especialment “a aquelles que ens van fer arribar les propostes, un total de 344”.

  A Tortosa, la proposta més votada ha estat eliminar les barreres arquitectòniques a voreres del temple amb un total de 331 vots. La segueixen eliminar les barreres arquitectòniques al centre, adquirir desfibril·ladors per disposar de més espais cardioprotegits, ampliar l’skatepark al parc dels Països Catalans a Sant Llàtzer, instal·lar punts d’alimentació per a colònies de gats, millorar l’enllumenat del carrer Sant Blai; pavimentar el Carrer Sol i, per últim, millorar l’accessibilitat de la vorera a l’encreuament de la rambla Pompeu Fabra i el carrer J.S. Elcano.

  Per la seva banda, a Els Reguers s’habilitarà un passeig per a vianants al costat del barranc i a Vinallop s’il·luminarà la zona del carrer Llevant, s’instal·larà wifi al Casal i a l’Ajuntament i es posaran noves porteries de futbol a la pista poliesportiva. Des de l’Ajuntament s’espera que tots aquests projectes puguin estar executats a finals d’any.

   

  FER UN COMENTARI