Es facilita el reciclatge a tots els residents de la Part Alta de Tarragona

  Els contenidors fixes es col·locaran el pròxim dia 21 de març

  0
  638
  Wifi_Penedès_728x90

  El pròxim dia 21 de març es tornaran a col·locar els contenidors fixes de més capacitat a la plaça de l’Oli, al carrer Puig d’en Pallars i al Pla de Palau. Amb aquest canvi s’augmenta substancialment la capacitat dels contenidors de recollida selectiva de la Part Alta, per la qual cosa, es facilita el reciclatge a tots els residents.

  Els veïns que vulguin fer la recollida selectiva s’hauran de desplaçar a aquestes 3 illes fixes o anar als contenidors situats fora muralles, com feien fins ara. A més, podran dipositar el rebuig a les papereres mòbils que es col·loquen cada dia a les 19.30 h i es retiren a les 22 hores.

  Al gener del 2016 es van canviar aquestes illes de contenidors per contenidors més petits. Aquest canvi va ser provisional i es va fer per l’apuntalament i obres de la muralla, ja que impedien el pas dels camions de buidatge dels contenidors per la Baixada de la Guitarra.

  Els contenidors seran de paper i cartó, envasos, vidre i matèria orgànica i complementaran el servei de recollida de rebuig de les papereres mòbils.

  Aquest canvi també requereix la col·laboració dels veïns per tal que dipositin els residus al seu horari corresponent.

  FER UN COMENTARI