ERC emplaça al PSC a seguir els passos de Pedro Sánchez i fer fora el PP del govern a Tarragona

Ballesteros li retreu a ERC no haver-se oferit abans

0
265

Pau Ricomà, portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, ha fet un emplaçament públic a l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros per tal que trenqui el pacte de govern amb el Partit Popular. La proposta apareix poques hores després que el cap de files del PSOE, Pedro Sánchez, assegurés que presentaria una moció de censura contra el PP després que hagi estat condemnat com a partit estructuralment corrupte.

“Pensem que és de sentit comú que trenqui el pacte”, ha dit, i ha recordat que a principi de mandat “el PSC estava en minoria i les seves mocions s’aprovaven”. “Per ERC no quedarà”, ha afegit, tot oferint pactes puntuals “per Tarragona”. En aquest sentit ha posat com a exemple el seu vot afirmatiu a la petició de crèdit de 7 milions d’euros del darrer plenari, un vot que va sorprendre tota la resta de grups. “Si el PP no és bo per l’Estat, no és bo per Tarragona”, ha conclòs.

Ballesteros li retreu a ERC no haver-se oferit abans

Preguntat sobre la qüestió, l’alcalde Ballesteros ha retret a ERC no haver oferit el seu suport abans. “ERC el que hauria d’haver fet és facilitar el govern a principi de mandat”, ha assegurat. Ricomà, en aquest sentit, ha respost que “una oferta de pacte no ha existit mai” i que “no podem acceptar res que no se’ns ofereix”. Tot i així ha plantejat estabilitat en l’últim any abans de les eleccions en cas que trenqués amb el PP “a canvi de seure i parlar”.

FER UN COMENTARI