ERC Calafell estrena nova executiva

Al capdavant de l'executiu es troba Carles Bustamante, un jove de 33 anys que ha estat sempre d'Esquerra Republicana de Catalunya i que porta 4 anys com a militant

0
2165
Wifi_Penedès_728x90

ERC de Calafell va estrenar nova executiva el passat divendres dia 12 de maig, després d’una sessió extraordinària que va tenir lloc al Cinema Iris i que va reunir una quarentena de membres del partit, regidors i militants del Baix Penedès.

Al capdavant de l’executiu es troba Carles Bustamante, un jove de 33 anys que ha estat sempre d’Esquerra Republicana de Catalunya i que porta 4 anys com a militant. En declaracions de Carles a La Ciutat del Baix Penedès, enfronten aquests dos anys amb molta il·lusió i amb moltes ganes de crèixer i de ser més visibles en àrees de Calafell on han perdut visibilitat i vots. Per altra banda, també i amb aquest nou equip s’organitzaran en grups de treball.

A l’executiva l’acompanyen Jordi Cervero a la secretaria d’organització, Joan Rovira a la secretaria de finances, Xavi Olivares a la secretaria d’imatge i comunicació, Sara Viñas a la secretaria de la dona i benestar social, Joan Baptiste a la secretaria de política municipal i nuclis, Mariona Santacreu a la secretaria de gent gran i joventut, Lluís Artal a la secretaria d’urbanisme, David González a la secretaria d’ensenyament, cultura i esports, Cristina Biarnes a la secretaria animalista, Joan Soler a la secretaria de medi ambient i Óscar Albaiceta a la secretaria de comerç i turisme. Com a portaveu del grup municipal continúa Jacob Balaguer.

 

FER UN COMENTARI