Enxampat a Vila-seca un camioner drogat i amb el tacògraf manipulat

Els Mossos d'Esquadra el van aturar en un control a l'AP-7

0
840
DiverNadal Cunit 2018 728×90
Enxampat un camioner que conduïa drogat i amb el tacògraf manipulat per l’autopista AP-7 a l’alçada de Vila-seca. Els Mossos d’Esquadra van denunciar el passat dimecres 26 d’abril un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola amb domicili a Múrcia, per conduir sota els efectes de les drogues i per diferents motius relacionats amb la minoració dels temps de descans en la conducció de vehicles de gran tonatge. Segons fonts de la policia catalana, els fets van passar durant un control de transport de mercaderies que s’havia establert a l’AP-7, dins del terme municipal de Vila-seca. Durant l’actuació policial, els mossos van detectar que el conductor no portava inserida al tacògraf la targeta on queden enregistrades les dades.
En un primer anàlisi es va comprovar que, com a mínim, el conductor portava fent diferents activitats amb el vehicle des de les 23:15 hores del dia anterior i fins les 09:40 hores, en el moment que va ser aturat pels agents.

Dels indicis recollits al vehicle es desprèn que el conductor no havia inserit la seva targeta de registre a l’aparell tacògraf amb l’objectiu d’eludir posteriors controls policials i així incrementar el temps de conducció al volant.

El conductor va donar positiu en la prova d’estupefaents en THC i cocaïna, a més, també va ser doblement denunciat administrativament per diferents infraccions en matèria de transports que poden comportar una sanció econòmica que pot arribar fins als 8.000 euros.

FER UN COMENTARI