Endesa millora xarxa elèctrica del Vendrell

S'ha substituït un total de 662 metres de cablejat soterrat per un de nova tecnologia, de major secció i més resistent

0
270
Imatge de recurs

Endesa ha invertit recentment 135.000 euros en la millora de la xarxa elèctrica del municipi del Vendrell. La Companyia ha substituït un total de 662 metres de cablejat soterrani per un de nova tecnologia, amb major secció i més resistent. L’objectiu d’aquesta actuació és reforçar la qualitat del subministrament elèctric d’un total de 24.000 clients, tot i que, de retruc, millora el servei de tot el municipi.

Les línies on s’han realitzat els treballs passen per els següents carrers: Mar Blava, Llevant, Tancat de la Plana, Comtes de Barcelona, Comte d’Urgell i avinguda de les Escoles. El nou cablejat instal·lat té una secció major que l’anterior, de manera que ofereix una major capacitat de transport i prepara la línia per a un eventual augment de la demanda.

Així mateix, s’ha aprofitat la intervenció per a realitzar el que tècnicament es coneix com a anella elèctrica, que consisteix a connectar un centre de transformació a d’altres dos. Aquesta mesura és imprescindible per tal que, en cas de puntes de demanda o d’una incidència en el servei, la xarxa es pugui alimentar per vies alternatives i minimitzar així el temps d’interrupció del subministrament als clients. A més de garantir el ràpid restabliment del servei en cas d’eventual incidència, es redueixen els temps de maniobra i es faciliten les tasques de manteniment.

FER UN COMENTARI