Encarxofa’t a Cambrils rep el premi a la millor iniciativa gastronòmica

  També van ser becades dues alumnes de l’Escola d’Hoteleria i va quedar finalista l’escamarlà de Cambrils

  0
  584
  Wifi_Penedès_728x90

  La regidora de Turisme de Cambrils, Mercè Dalmau, va recollir ahir a la nit el premi especial Anton Pont i Amenós a la millor iniciativa gastronòmica per les  jornades Encarxofa’t a Cambrils, que aquest març han arribat a la cinquena edició amb la participació de 38 restaurants.

  El guardó, atorgat per l’Acadèmia de la Gastronomia de Tarragona, és un reconeixement a l’aposta de Cambrils per l’impuls d’un calendari gastronòmic que suma esforços del sector públic i privat. L’objectiu és posar en valor els productes de temporada i de quilòmetre zero com la carxofa, un dels conreus tradicionals dels productors de la cooperativa, al mateix temps que es promociona la gastronomia i el territori.

  A més, dues alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Cambrils han estat becades i l’escamarlà de Cambrils va quedar finalista.

  Aquesta és la quarta edició dels premis de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, assessorada pel comitè d’experts, que cada any atorga distincions per reconèixer la tasca desenvolupada pels restaurants, cellers i professionals del món de la gastronomia.

  FER UN COMENTARI