En marxa la campanya d’estiu de seguretat i policia de Torredembarra

0
580
L’Ajuntament de Torredembarra ha presentat aquest matí la campanya d’estiu de seguretat i policia que té com a principals eines el reforç d’agents de la Policia Local, les patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d’Esquadra i l’oficina d’atenció ciutadana a la platja, que obrirà portes del 29 de juny al 4 de setembre, de 10 a 20 h, a l’edifici de la Casona (pg. Rafel Campalans, 10). Aquesta oficina comptarà amb patrulles mixtes de Policia i Mossos d’Esquadra que duran a terme tasques de proximitat a tota la façana marítima del municipi.
El regidor de Governació, José García, ha explicat que el dispositiu conjunt de Policia Local i Mossos d’Esquadra tindrà tres elements essencials: preventiu, dissuasiu i de seguiment del compliment de les ordenances amb l’objectiu que l’augment de la població en aquestes dates no comporti un important augment del petit delicte o de les accions incíviques.
El dispositiu especial d’estiu té com a eixos principals el trànsit (reduir la sinistralitat), tasca preventiva en l’oci nocturn, compliment de les ordenances (especialment de civisme i de terrasses), el control de la venda ambulant i de la contaminació acústica i el servei de salvament i socorrisme que està coordinat per la mateixa Policia Local la qual disposa d’una embarcació pròpia, tal com ha exposat el sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra, Miguel Ángel Marchal.
Per la seva part, l’inspector cap de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès dels Mossos d’Esquadra, Vicenç Lleonart, també ha comentat que la campanya d’estiu de seguretat i policia no se centra només en la platja sinó que comporta una reestructuració del servei a nivell de tota la població amb altres actuacions provocades per un major nombre de persones i també de vehicles, com ara campanyes de trànsit i controls específics (consum de estupefaents, sonometries, etc.). Vicenç Lleonart també ha exposat que la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra que s’ubicarà a Torredembarra i que donarà servei al Baix Gaià integrarà el servei de platges.
A nivell d’actuacions policials l’estiu de l’any passat, el sotsinspector cap de la Policia Local de Torredembarra, Miguel Ángel Marchal, ha recordat les següents dades:
Període 01/06/16 a 31/08/16
Núm. Requeriments telefònics 2158
Núm. Diligències 573
Núm. Detinguts 26
Núm. Accidents Trànsit 32

FER UN COMENTARI