L’Arboç tria les 10 propostes finalistes del procés de Pressupostos Participatius 2018

Les 10 propostes escollides seran sotmeses a votació popular en les properes setmanes

0
274
Imatge del cartell (Font: Aj. de l’Arboç)

La Sala d’Actes de la Biblioteca va acollir dijous 20 de setembre el Fòrum Ciutadà de Priorització del procés de Pressupostos Participatius 2018. Durant la sessió, oberta a tota la ciutadania, els assistents van seleccionar els projectes finalistes de la convocatòria d’enguany, és a dir, aquelles propostes que seran sotmeses a votació durant les properes setmanes.

Els projectes seleccionats en el Fòrum seran sotmesos a votació popular. A la consulta hi podran participar totes aquelles persones empadronades al municipi majors de 16 anys. Un cop finalitzada la votació, les 10 propostes seran ordenades de més a menys preferència ciutadana i segons el suport popular que hagin obtingut.

El llistat complet de les propostes que passen a la votació final és el següent:

  1. Reformar íntegrament l’escola Sant Julià (el pressupost contempla la reforma total dels lavabos).
  1. Millorar l’accessibilitat per als vianants, cotxets i cadires de rodes.
  2. Condicionar els vestidors del pavelló.
  3. Inversió en la reestructuració de la senyalització del municipi. Per exemple, l’STOP que hi ha al final de la pujada de l’Av. de Sant Jordi, que hauria d’estar (per raons de visibilitat i de freqüència d’ús) situat a l’Av. del Priorat.
  1. Instal·lar un canviador de bolquers als lavabos de la biblioteca municipal.
  2. Posar una bústia a l’exterior de la biblioteca per retornar els llibres.
  3. Posar cortines al pavelló municipal per evitar reflexes solars quan s’estigui practicant esport (s’ha calculat per cobrir els grans finestrals que donen a la plaça).
  1. Aplicar millores al parc infantil de Santa Llúcia i al seu sistema de regadiu.
  2. Millorar els parcs i jardins del barri de la Cristalera.
  3. Renovar l’arbrat del parc de Santa Llúcia.

L’Ajuntament es compromet a integrar en el pressupost 2019 les propostes més votades fins a esgotar la partida de 40.000€. L’Ajuntament vol agraïr la implicació de totes les persones que van assistir al Fòrum Ciutadà de Priorització, així com la col·laboració demostrada pels veïns i veïnes al llarg de tot el procés.

FER UN COMENTARI