Els veïns de la Part Alta exigeixen tenir una oficina bancària al barri

0
280

El proper dia 19 de desembre, l’oficina de CaixaBank que actualment hi ha al carrer Major, desapareixerà, ja que s’integrarà amb la que hi ha al número 30 de la Rambla Nova. La Part Alta, per tant, no tindrà cap oficina bancària a partir d’aquest dia.

La notícia no ha estat ben rebuda pels veïns i veïnes de la zona, els quals no es volen quedar de braços plegats.

Aquesta tarda s’han concentrat davant l’oficina actual que hi ha al carrer Major, per protestar. Consideren que “és un molt mal símptoma per al barri”. “Això és un indici més de que el barri s’està degradant”, asseguren.

Se’ls hi ha assegurat que es posarà un caixer automàtic on hi ha les vidrieres de Tarragona Turisme, perquè no hagin d’anar fins a la Rambla Nova, per accions rutinàries, com podria ser treure diners. Els veïns però, asseguren, que només un caixer seria insuficient. Volen una oficina, amb un tracte personalitzat. També expliquen que els comerciants de la zona es veuran afectats, ja que fins ara podien anar a buscar canvi a l’oficina diàriament.

Tenen previst fer alguna manifestació, properament, tot i que avui només han assistit a la protesta 39 persones. Fins ara, des de l’Associació de Veïns han recollit unes 300-400 firmes.

FER UN COMENTARI