Els veïns de Coma-ruga continuen demandant més seguretat en el pas subterrani

L'ajuntament va pintar i va reemplaçar el punt de llum existent sense atendre les mancances de seguretat d'aquest pas, que segons els veïns és "un perill i un risc".

0
1178
Imatge del pas subterrani a l'actualitat. (Cedida)
Karting Comarruga 728×90

Els veïns de Coma-ruga i els molts usuaris que s’han de desplaçar a l’estació de tren de Sant Vicenç de Calders, continuen denunciant la falta de seguretat i la sensació de por al pas subterrani.

A finals de l’any 2016, es va presentar a l’ajuntament del Vendrell una proposta per als Pressupostos Participatius que finalment va ser una de les escollides per a la seva execució, i on s’exposaven totes les mancances de seguretat que tenia aquest pas, com la falta d’il·luminació i falta de manteniment, a més de sol·licitar càmeres de seguretat per al control d’aquest pas i més punts de llum.

Després de molts mesos de l’aprovació dels Pressupostos Participatius per part de l’ajuntament, l’únic que s’ha fet com a millora en aquest pas, ha estat pintar i reemplaçar el punt de llum que ja tenia. Segons els veïns se senten enganyats perquè els problemes més greus, que són els de seguretat, no han estat solucionats.

FER UN COMENTARI