Els taxistes faran mobilitzacions diàries de forma indefinida a Barcelona

Els professionals del sector fan aquesta tarda una marxa lenta des de l'aeroport cap a la Ronda de Dalt i la Diagonal fins a l'estació de Sants

0
1175
Els taxistes han decidit que faran més mobilitzacions a partir del setembre que ve. El portaveu de l’associació Élite Taxi, Alberto Álvarez, ha explicat en declaracions a l’ACN que no tenen previst dur a terme cap acció durant el mes d’agost i, en aquest sentit, ha assegurat que no faran vaga indefinida per consideren que seria un “error”. No obstant, Álvarez ha assegurat que a partir del mes de setembre els taxistes faran mobilitzacions diàries de forma indefinida a “punts estratègics” de l’àrea de Barcelona. Una multitud de taxis fan aquesta tarda una marxa lenta que ha sortit a les 16.30h des de l’aeroport en direcció a la Ronda de Dalt i la Diagonal fins a l’estació de Sants, on es preveu que finalitzi al voltant de les 18.30h.
La marxa lenta ha sortit a dos quarts de cinc de la tarda de la Terminal 2 de l’aeroport del Prat en direcció a la Ronda de Dalt. Aquí es desviaran per la sortida 11 cap a la Diagonal i seguiran fins a la plaça Francesc Macià, on es desviaran per l’avinguda Tarradellas i finalitzaran el recorregut a l’estació de Sants, on preveuen arribar-hi al voltant de dos quarts de set de la tarda.

Aquí matí, als volts d’un quart d’onze del matí centenars de taxis ja han sortit també en marxa lenta de la Terminal 1 de l’aeroport donant inici a la protesta programada en el marc de la vaga de 24 hores que avui celebra el sector per obligar a l’Estat a limitar el nombre de llicències VTC. Després de celebrar una assemblea, els taxistes han decidit fer un circuït circular a marxa lenta entre l’aeroport del Prat i la plaça Espanya per la C-31 i taponar els principals accessos de camions al port de Barcelona amb l’objectiu de col·lapsar “els punts estratègics de Foment” a la ciutat.

Els portaveus del sindicat Elite, el convocant, han assegurat que el sector “està en peu de guerra” i que, davant la indiferència de les administracions, a partir d’ara aniran “a totes” amb les protestes per obligar que se’ls garanteixi el futur.

FER UN COMENTARI