Els reusencs ja poden presentar els projectes pels Pressupostos Participatius

0
254

El 26 de setembre s’inicia el període per presentar projectes susceptibles d’acollir-se a la convocatòria de Pressupostos participatius 2019, que novament disposa d’una previsió de 750.000 euros per fer realitat les propostes d’inversions sorgides d’aquest procés ciutadà. El termini de presentació de les iniciatives ciutadanes finalitzarà el 23 d’octubre.

La presentació de projectes es podrà fer a través de la plataforma digital (a https://participa.reus.cat/), presencialment en format paper i a través dels tallers de participació.

Presencialment
Per tal de facilitar la participació i perquè tothom que vulgui pugui participar, tingui accés o no a Internet, a part del suport que es presta per part del personal de l’Ajuntament, la ciutadania podrà presentar propostes en suport paper, dipositant-les en una urna. Hi haurà unes urnes fixes a cadascun dels sis centres cívics municipals, a les dependències de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència (a l’antic Hospital), a l’Oficina d’Atenció Ciutadana al palau municipal (OAC) i al Casal de Joves durant tota la fase de presentació de propostes, i també d’altres d’itinerants a diferents parts del territori. El pe rsonal tècnic de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència les recollirà un dia a la setmana i les introduirà a la plataforma digital perquè es facin públiques i es pugui fer un seguiment dels comentaris i suggeriments.

FER UN COMENTARI