Els polítics mexicans es formen a la URV en comunicació política

  El curs el dirigeix el professor Mario Arias, i es fa del 24 al 28 d'agost a Tarragona

  0
  301
  Imatge dels polítics mexicans en una sessió plenària al parlament de San Luís de Potosí
  Wifi_Penedès_728x90

  Alguns parlamentaris, regidors municipals i gestors públics de l’Estat mexicà de San Luis de Potosí participaran en el curs Governança, Gestió i Comunicació Política, del 24 al 28 d’agost a les instal·lacions de la Fundació Tarragona Mediterranean Smart City.

  L’objectiu del programa és perfeccionar coneixements i habilitats de polítics i gestors públics per aconseguir l’excel·lència en l’administració i gestió de recursos. S’analitzaran aspectes de disseny polític al màxim nivell i les habilitats necessàries per gestionar les complicades responsabilitats d’un alt càrrec, com la negociació o la comunicació. El curs té una orientació pràctica per transferir coneixements i habilitats a l’activitat quotidiana de responsables polítics, com ara el desenvolupament d’un Media Training i la reflexió sobre el futur de les Smartcities.

  En paraules d’Héctor Mendizábal, diputat que participarà en el programa de formació, “aquest curs és una excel·lent oportunitat per a la reflexió i millora de coneixements i habilitats per promoure una millor governança i gestió dels recursos públics”. Creu que la Universitat Rovira i Virgili, la universitat escollida, està molt ben posicionada a nivell internacional i posseeix un quadre de professors amb àmplia experiència investigadora i docent i una gran capacitat per a transferir a la societat els resultats dels seus treballs. El curs, dirigit pel professor Mario Arias, del Departament de Gestió d’Empreses, comptarà amb docents com Santiago Castellà, director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City; i Oliver Klein, regidor municipal i fundador del partit Nou Moviment Ciutadà (NMC) per Cambrils. A l’àrea d’habilitats comptarà amb el professor Antonio Pérez-Portabella, expert en la millora d’habilitats per a la comunicació política.

  El curs està organitzat pel Centre d’Estudis de Conflictes Socials (CECOS) de la URV, al qual està adscrit Mario Arias, en col·laboració amb la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i gestionat per la Fundació URV. El professor Mario Arias espera que sigui l’inici per al CECOS d’una nova línia de treball, ja que la formació dels polítics i gestors públics és una clau fonamental per gestionar adequadament els conflictes socials.

  FER UN COMENTARI