Els locals de Salou s’exhibeixen en la 8a fira d’entitats

Al llarg de tot el dia es podran visitar les carpes de les associacions i gaudir de les activitats i actuacions

0
218
Imatge de la presentació. Foto: cedida
DiverNadal Cunit 2018 728×90

Aquest matí, a les 10, s’ha tallat la cinta per donar el tret de sortida a la vuitena edició de la fira d’entitats de Salou on veïns, entitats, associacions, visitants i autoritats s’han donat cita un any més a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou. En aquest marc es podran veure les exposicions i activitats que duran a terme les entitats i associacions del municipi que es reuneixen al passeig Jaume I per buscar nous afiliats, mostrar la seva feina, recaptar diners per causes solidàries o passar una bona estona. Aquest dissabte al matí, l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, i junt amb altres regidors, ha inaugurat la mostra, que ha tingut molta expectació i un elevat nombre d’activitats al voltant de les 32 carpes.

El batlle, amb l’ajuda de les pubilles i l’hereu, ha estat l’encarregat de tallar la cinta inaugural. Abans, però, ha volgut destacar la importància de les entitats, associacions i clubs donat que “conformeu el teixit social més vital i dinàmic, i per això sou el millor actiu de la nostra societat”, els ha dit. Granados ha explicat també que “des del govern entenem que la participació de les entitats no solament s’ha de circumscriure a la dinamització i promoció d’activitats, sinó també participant en la presa de decisions que afectin al municipi, i per això hem creat el reglament de participació que obrirà el govern a la ciutadania, reforçant la democràcia representativa i participativa”.

Per la seva part, la regidora de Participació Ciutadana, Julia Gómez, ha volgut “transmetre a tots els que participeu, el més sincer agraïment ja que sou una referència de la dinàmica del teixit associatiu de Salou, participant a la fira demostreu també interès per compartir i donar a conèixer les vostres iniciatives a la societat, fent d’aquest dia i aquest espai un lloc de trobada per a tots”.

En acabar els parlaments, els membres de la corporació han visitat els estands que durant tot el dia, i fins les vuit de la nit, duran a terme activitats, exhibicions, mostres per tal que els visitants coneguin la seva tasca i en gaudeixin; a més de comptar amb una zona de lleure infantil.

FER UN COMENTARI