Torredembarra rep els infants sahrauís que passen l’estiu al municipi

Els nens i nenes van arribar la setmana passada i marxaran cap a principis de setembre

0
514
Imatge de la recepció dels infants sahrauís que passen l’estiu a Torredembarra

L’alcalde, Eduard Rovira, i el regidor d’Acció Social i Cooperació, Lluís Suñé, han rebut avui 12 de juliol, al migdia, els infants sahrauís que passen les vacances d’estiu al municipi i també a les seves famílies d’acollida.

Es tracta de Bamba (un nen de 10 anys), Galia (una nena de 10 anys) i Salma (una nena de 10 anys). Tots tres passen l’estiu a Torredembarra. També ha assistit a la rebuda la Nayla (una nena d’11 anys) i la seva família d’acollida, que viuen a Bonastre, a més de representants del Front Polisario.

Els infants van arribar a Torredembarra la setmana passada i marxaran cap a principis de setembre. Passen l’estiu a casa nostra gràcies al projecte “Vacances en pau 2017” que organitza el Front Polisario, i que compta amb la col·laboració de les entitats solidàries catalanes amb el poble sahrauí i de l’Ajuntament de Torredembarra, entre d’altres.

“Vacances en pau 2017” és un projecte de solidaritat amb el poble sahrauí que sobreviu als camps de refugiats que es troben enmig del desert del Sàhara, en concret a la Hammada de Tindouf a Algèria. L’objectiu principal del projecte és que els infants oblidin, almenys durant l’estiu, la dura realitat dels camps de refugiats on viuen al desert, on pateixen condicions extremes i greus dèficits, tant alimentaris com sanitaris.

FER UN COMENTARI