Els grups de l’oposició de Cambrils en contra de l’organització de l’equip de govern per la RLT

Al ple també s'ha aprovat la creació del Consell Municipal de l'Esport de Cambrils amb unanimitat de tots els grups municipals

0
340
Ple municipal de Cambrils. Foto: EF

Els grups de l’oposició de Cambrils en contra de l’organització de l’equip de govern per la Relació de Llocs de Treball (RLT). En el ple municipal, s’ha aprovat amb 11 vots a favor i amb 10 en contra la resolució de les al·legacions presentades per la RLT, un total de 29. Els diferents grups de l’oposició s’han queixat de la falta d’informació per part del govern sobre aquest instrument d’ordenació i classificació de tots els llocs de treball de funcionaris, personal laboral i eventual del Baix Camp.

L’oposició ha assegurat que no s’ha seguit el calendari d’execució que es va presentar en un primer moment. “7 mesos per respondre al·legacions i presentar un organigrama definitiu”, ha lamentat Imanol Rico, portaveu de Ciutadans. El portaveu ha destacat que la primera fase de la RLT, que té un total de 3 fases, hauria d’haver estat acabada a principis de juliol de 2017, però el juliol de 2018 només una de les dues parts de la primera fase està finalitzada. “El retard ve per la falta de voluntat i de consens intern entre l’equip de govern”, ha declarat Rico. Sobre això, el regidor d’Hisenda i Personal, Jaume Gila, ha explicat que es preveu que es finalitzi la RLT el gener de 2019.

Gila ha destacat que d’un total de 400 treballadors, només s’han rebut 25 al·legacions el que significa que “per a la majoria aquest RLT és bo”. Respecte a aquesta afirmació, l’oposició ha defensat que en cadascuna d’aquestes 25 al·legacions hi ha més d’una persona inclosa i que, en la majoria, en una mateixa al·legació hi ha més d’un aspecte tractat. “En total de 400 treballadors, al voltant de 150 persones han presentat al·legacions”, ha assegurat Ivan Sanz, portaveu AdC al consistori.

Cambrils aprova la creació d’un Consell Municipal de l’Esport
El ple municipal d’aquest dilluns 2 de juliol ha aprovat, per unanimitat de tots els grups municipals, la creació del Consell Municipal de l’Esport de Cambrils. L’objectiu d’aquest consell és fomentar la participació ciutadana a l’esport amb polítiques que recullin la defensa i la pràctica esportiva amb diferents projectes pensats.

Josep M. Vallès, regidor d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics; ha assegurat que aquesta proposta “servirà per tirar endavant diferents temes que sorgeixin i per donar un enfocament sobre el futur esportiu a Cambrils”. Respecte a això, Imanol Rico, portaveu de Ciutadans, ha volgut destacar que “s’ha d’invertir en esport perquè aquest serveix per educar i formar persones. Fins i tot, per a algunes persones, és un estil de vida”.

FER UN COMENTARI