Els estudiants ebrencs podran acabar el magisteri musical a Tortosa

La URV fa marxa enrere i accepta que els joves finalitzin els estudis d'aquesta especialitat que es deixarà d'impartir al Campus Terres de l'Ebre

0
893
DiverNadal Cunit 2018 728×90

Els estudiants ebrencs es congratulen que la Universitat Rovira i Virgili (URV) hagi fet marxa enrere i hagi escoltat la seva demanda de continuar i acabar els estudis de magisteri musical a Tortosa, una especialitat que la Universitat vol centralitzar a Tarragona. Davant l’anunci de la URV de deixar d’impartir l’especialitat des d’aquest curs, a pocs dies de la matriculació, els joves, que ja havien començat aquests estudis, van demanar de poder-los finalitzar al Campus Terres de l’Ebre. Així, els nois que havien cursat primer de la menció de música, podran seguir fent segon, tercer i quart a Tortosa, i no a Tarragona, com es pretenia en un primer moment. Els estudiants ebrencs es mostren molt satisfets que la seva demanda hagi estat acceptada pel rectorat de la URV, reunit aquest dilluns per tractar aquesta problemàtica.

Els afectats, estudiants dels graus d’Educació Infantil i Primària en l’especialitat de música i dansa, agraeixen el suport rebut per persones i institucions del territori, però continuen pensant que la desaparició dels estudis musicals del Campus Terres de l’Ebre “representa un greuge per a les nostres terres i la nostra gent”.

FER UN COMENTARI