Els bessons més famosos de la cuina catalana arriben a l’Amfiteatre

Gravaran aquest dijous, 31 de maig, dos programes de cuina a l'Amfiteatre, en motiu de la celebració dels Jocs Mediterranis

0
387

Els germans Torres gravaran aquest dijous, 31 de maig, dos programes de cuina a l’Amfiteatre en motiu de la celebració dels Jocs Mediterranis. Sergio i Javier visitaran Tarragona i cuinaran diverses receptes dedicades a l’esdeveniment esportiu a Torres en la cocina.

Els bessons preparan una recepta ideal per a esportistes i una altra amb tocs més romans al primer programa. Mentre que a l’altre faran receptes pensades per a l’estiu i que es poden cuinar a l’exterior. Aquest serà l’últim programa de la temporada i comptarà amb públic.

El programa s’emetrà durant els dies dels Jocs Mediterranis. RTVE va anunciar durant el mes de maig que tots els seus canals farien una programació especial durant els dies de la competeció. A més de Torres en la cocina, MasterChefCelebrity, España directo i Saber vivir també enregistraran diversos programes a la capital tarragonina en motiu dels Jocs.

FER UN COMENTARI